Телебилд ООД изгради 130 метра ограда

 

dav dav dav

Телебилд ООД изгради 130 метра ограда за оформянето на тир-паркинг в град Перник. Оградата се състои от стоманобетонна основа вкопана в земята, зидария от бетонови блокчета с бетонови капаци и оградни пана с PVC покритие. 

Изработка и монтаж на технологичен контейнер

Untitled_973x768

 

Екипът на Телебилд ООД проектира, изгради и монтира технологичен контейнер за разполагане на релейно оборудване за нуждите на ДП „Национална компания Железопътна инфраструктура”. Контейнерът е с габаритни размери 4.70/12.80m (широчина/дължина) и височина 4.2m. Изработен е от носеща стоманена конструкция от  вертикални колони и хоризонтални профили монтирани върху стоманобетонна площадка. Стенното ограждане и покривното покритие на контейнера са от термоизолационни панели. В контейнерът са обособени четири отделни помещения: технологично помещение, стая за почивка, тоалетна и коридор. По желание на клиента са изградени мълниезащитна и заземителна инсталация, водопровод, канализация и са монтирани климатици.

Изработка и монтаж на 7 броя 24-ри метрови желязо-решетъчни кули за осветление.

IMG_1211_1024x768

 

 

 

 

 

Фирма Телебилд  изработи и монтира 7 броя  желязо-решетъчни кули за осветление с височина от 24 метра, разположени на територията на петролна база „Поликраище“.
Ноември 2018 година

Телебилд ООД завърши еднофамилна къща

kyshta1kyshta2

 

 

 

 

Екипът на Телебилд доказа своя професионализъм с бързото и качествено изпълнение на еднофамилна къща, със стоманен носещ скелет. Къщата е проектирана, изготвена и довършена според индивидуалните желания на клиента. Защото за нас няма малки проекти!

Телебилд беше наградена от ИКЕМ за разработка и реализация на иновативен продукт – „Зарядна станция за велосипеди“

 

 

 

 

 

 

Фирма Телебилд беше наградена от ИКЕМ – „Национална браншова организация за електрическа мобилност“ за разработка и реализация на иновативен продукт – „Зарядна станция за велосипеди“

Виж всички награди и сертификати на Телебилд ООД тук.

Oткриване на регионална станция за контрол на радиочестотния спектър в Благоевград

TeleBuild Ltd - otrkivaneНа 16.03.2009г председателят на Комисията за регулиране на съобщенията /КРС/ д-р Веселин Божков и управителят на фирма „Телебилд” ООД , инж. Христо Андонов, откриха регионална станция за контрол на радиочестотния спектър в Благоевград. Съоръжението е част от националната система за мониторинг на КРС и ще следи за ефективното използване на спектъра в региона. Станцията е монтирана на покрива на сградата на Югозападния университет „Неофит Рилски” и се управлява дистанционно от Централната станция в София.
За официалния пуск и тестове на съоръжението са поканени кметът на Благоевград Костадин Паскалев, ректорът на ЮЗУ „Неофит Рилски” проф. д-р Иван Мирчев, членове на КРС и представители на медиите и местната общественост.